Kıbrıs'ta sahne alan Ece Seçkin, Türk ve Rum kesiminden kalabalık bir izleyici kitlesine performans sergiledi.



 

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seçkin, gündemde geniş yankı bulan “Yenidoğan Çetesi” hakkında düşüncelerini paylaştı. “Hayvan hakları, kadın cinayetleri derken şimdi de bebek cinayetlerini konuşuyoruz.




 

Bu kadarı da olmaz” ifadelerini kullanarak Yenidoğan Çetesi'ne tepki gösterdi. Kendi yaşadığı zor süreçten de bahseden sanatçı, iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiğini belirtti ve bu acıyı derinden hissettiğini ifade etti.

Bebeğini kaybeden Ece Seçkin'den 'Yenidoğan Çetesi' tepkisi: 'Ağlamamak için zor duruyorum' - Resim: 2

"BEN BU ACIYI YAŞADIM"

Duygusal bir açıklama yapan Seçkin Takvim gazetesinin haberine göre, “Ne diyebilirim... Son yıllarda karşılaştığımız kötülüklere bizim nesil kadar kimsenin maruz kaldığını düşünmüyorum. Hayvan hakları, kadın cinayetleri derken şimdi de bebek cinayetlerini konuşuyoruz. 'Bu kadarı da olmaz' diyoruz ama maalesef daha fazlasıyla karşılaşıyoruz. Ben de bu acıyı yaşadım; bebeğimi kaybettim. Dün gece bütün gece uyuyamadım, şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Eşimle birlikte Allah’a teslim olduk ve doğru zamanda evladımızı kucağımıza alacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ