Sosyal medyada lüks yaşamına dair yaptığı paylaşımlarda dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat ve kocası Engin Polat, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından haklarında başlatılan soruşturmanın ardından tutuklandı. Bu durum, aynı soyadıı taşıyan şarkıcı Ebru Polat'ı da tedirgin etti.

POLAT'I SORU YAĞMURUNA TUTTULAR

Kendisinin de güzellik salonu bulunan Ebru Polat, Dilan Polat'la akrabalığı olup olmadığına dair çok sayıda soru aldı. Şarkıcı Polat, sosyal medyada kendisine sorulan bu soruya açıklık getirdi.

Polat, bir video paylaşarak Dilan Polat'la herhangi bir akrabalığı olmadığını söyledi. Kendisinin avukatlık geçmişi olduğunu hatırlatan Ebru Polat, işlerini titizlikle yaptığını ifade etti. Güzel şarkıcı, "Danışanlarım ve sevenlerim Bana cok soruyor, toplu cevap veriyorum. polat ailesi ile herhangi bir akrabalıgım vs yoktur, sadece soyadı benzerliğidir... bilginize....." notuyla vide paylaşarak sorulara açıklık getirdi.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY