İsmail Kartal'ın kalması durumunda gitmesine kesin gözüyle bakılan 35 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Hollanda devinin yaptığı plan ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde Ajaxlı yöneticilerin tecrübeli futbolcu için görüşmelere başlayacağı gelen bilgiler arasında.

HEDEF NURİ ŞAHİN MODELİ 

Dortmund'un Nuri Şahin sürecine benzer bir şey yapmak isteyen Hollanda ekibinin yetkilileri önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Bundesliga ekibinin Nuri Şahin'i önce yardımcı teknik direktör olarak alıp Şampiyonlar Ligi finalinden sonra takımın başına getirmesi gibi Ajax'ın da Tadic için benzer planları olduğu konuşuluyor.

SÜPER LİG'E ODAKLANILDI

Ajax önümüzdeki sezon Francesco Farioli yönetiminde yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Başta adı Beşiktaş'la anılan Berghuis olmak üzere pek çok oyuncuyla yolların ayrılması gündemde.

Bu futbolcuların yerlerine ise Alanyaspor'dan Oğuz Aydın gibi genç ve potansiyelli oyuncuların transfer edilmesi planlanıyor. Ajax'ın yeni dönem planlamasında ve gelecek dönem futbol yapılanması içinde Dusan Tadic'e önemli bir paye veriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ