Oyuncu kadrosunda Henry Cavill, John Cena, Ariana DeBose, Dua Lipa, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Sofia Boutella ve Samuel L. Jackson gibi isimlerin yer aldığı casusluk gerilimi "Argylle: Gizli Casus"un fragmanı yayınlandı.

2

1

 

ARGLYLLE: GİZLİ CASUS FİLMİNİN KONUSU

Filmde, kedi alerjisi olan casus Aiden'ın Elly'e eşlik ettiği, Elly'nin kitabındaki hayali dünya ile gerçek dünya arasındaki sınırların belirsizleşmeye başladığı bir hikaye anlatılıyor. Bu karmaşık durumu çözmek ve katillerden önce harekete geçmek için ikili, dünyanın dört bir yanında hızla hareket eder.

Melek Mosso Balerin klibinde çok özel isimlere yer verdi Melek Mosso Balerin klibinde çok özel isimlere yer verdi

Dua Lipa Kimdir?

Dua Lipa, doğum tarihi 1995 olan bir şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Ailesinde iki kardeşi bulunmaktadır. Erkek kardeşinin adı Gjin Lipa, kız kardeşinin adı ise Rina Lipa'dır. Kariyerine modellik yaparak başladı ve 2015 yılında Warner Music Group ile anlaşma imzalayarak şarkıcılık kariyerine adım attı. 2017 yılında kendi adını taşıyan çıkış albümünü piyasaya sürdü. Dua Lipa'nın ismindeki "Dua" kelimesi, Arnavutça kökenli olup "Seni seviyorum", "istiyorum" veya "ihtiyacım var" gibi anlamlara gelmektedir.

Henry Cavill kimdir?

Henry Cavill'in tam adı, 5 Mayıs 1983 tarihinde Jersey'de doğan İngiliz bir oyuncu olan Henry William Dalgliesh Cavill'dir. Cavill, Monte Kristo Kontu ve Yıldız Tozu gibi filmlerde önemli roller üstlenmiştir. 2007'den 2010'a kadar, Showtime tarafından yayınlanan The Tudors adlı dizide 1. Suffolk Dükü Charles Brandon karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, 2012 yapımı Zack Snyder tarafından yönetilen Man of Steel ve Batman v Superman filmlerinde Superman karakterini başarıyla oynamıştır. 2015 yapımı Guy Ritchie filmi olan Kod Adı: U.N.C.L.E'de Napoleon Solo karakterini canlandırmıştır. The Witcher adlı dizide Riviyalı Geralt rolünü üstlenmektedir ve ayrıca Enola Holmes adlı filmde Sherlock Holmes karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Haber merkezi-mynet