Güven, Güven, bir kişinin veya bir şeyin güvenilir, doğru veya sağlam olduğuna inanma durumunu ifade eder. Genel olarak güven, başkalarına veya bir duruma karşı duyulan inanç, itimat ve rahatlık hissidir. Güven, ilişkilerde, iş dünyasında, toplumda ve birçok diğer bağlamda önemli bir rol oynar.

Mısırlı araştırmacıların yaptığı bir araştırmanın sonucuna göre en güvenilir iki burç Koç ve Akrep burcu. Onlar asla dostlarını yarı yolda bırakmıyor ve her şekilde yardım elini uzatıyorlar. 

kova-81

Koç Burcu: Zeki olarak gösterilebilen Koç burçları, dik duruşları ile lider olarak görülebilirler. Öte yandan insanları yönlendirme ve yönetme konularında ön plana çıkabilirler. Çünkü zeka seviyeleri ile geleceği doğru şekilde planlayabilirler. Bu nedenle etraflarındaki insanlara güven de verebilirler.

akrep-29

Akrep Burcu: Dürüst olarak ön plana çıkabilen Akrep burç grubundaki insanlar, etraflarındaki kişiler tarafından güvenilir olarak gösterilebilirler. Ayrıca en küçük detaylardan bütün bir sonuca ulaşabilirler. Bu nedenle zeki olarak da gösterilebilirler. Öte yandan hem güvenilir hem de zeki olmaları, adeta doğuştan lider olarak görülen burç gruplarında da gösterilmelerini sağlayabilir.

EN GÜVENİLMEZ 2 BURÇ

TV100.com'da yer alan içeriğe göre, ikizler ve aslan burcu en güvenilmez burçlar arasında gösterildi.

İKİZLER BURCU

ikizler-29

İçten pazarlıklı olan ve bir kişinin arkasından çok konuşan İkizler bireyi, güvenilmez burçlar arasında yer alıyor. İlişkide partneriyle sosyalleşmeyi ve gezmeyi çok seven İkizler bireyi, buna rağmen flört etmekten geri durmaz. İkizler burcu olan biriyle ilişkiniz varsa onu başkasıyla flört ederken görebilirsiniz. Uzun süreli ilişkiden çabuk sıkılan İkizler bireyine ilişkide güvenirken iki kez düşünmeniz gerekir.

ASLAN BURCU

aslan-35

Aşık olmayı çok abartan Aslan bireyi, bazen sizi bunaltabilir. Her zaman en kusursuz olmayı isteyen Aslan bireyi, ilişkide partner konusunda çok seçicidir. Birine aşık olması zor olabilen Aslan burcu ile aşk yaşamayı düşünüyorsanız mutlaka onun size karşı sevgisi olduğundan emin olun. Eğer hislerinizden emin değilseniz Aslan burcu birine güvenerek yola çıkmayın çünkü daha iyi biri karşısına çıkarsa sizi hemen harcayabilir.

Editör: Mehmet Buğrahan İncecik