Bir programda altınlı fincanla altın tozlu kahve içtiği videonun ardından gündem olan Dilan Polat, iddiaların artması üzerine fincanın sahte olduğunu söylemişti. Yapılan incelemede Dilan Polat'ın kullandığı altınlı fincanın markanın resmi sayfasında 46 bin TL'ye satıldığı ortaya çıktı.



Polat, konu hakkında açıklamalar yaparak, "Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum. Nusret'e gittiğimde içtim ilk kez bu kahveyi. Daha sonra altın tozu yapraklarından bana verdiler. Sabah kahvenin içine atıp paylaştım.


Dilan Polat’ın sahte dediği fincan 46 bin liraymış

Sosyal medyada gündem oldu. Bittikçe yenisini aldım. Bunu yapmasalardı içmeyecektim çünkü zaten bir tadı yok. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen" şeklinde ifadeler kullanmıştı.



Dilan Polat, fincanın sahteliği konusunda ise "Şu ya, sahte… Kokoşciciler diye bir sayfa yapıyor. Altın tozu dediğiniz şey 100 liraya satılıyor. Bütün kafelerde olan şeyler" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haber merkezi-t24