Güzellik merkezleri bulunan Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'la birlikte özel hayatını sosyal medyada gözler önüne sermesi sonrası, lüks yaşamlarının kaynağına ilişkin ortaya iddialar atılmıştı. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları sonrası, çift hakkında soruşturma başlatılmıştı. Mal varlıklarına el konulan Polat çifti, önceki gece evlerinde operasyonda çalışanlarıyla birlikte gözaltına alındı. Bugün ise Dilan Polat ve Engin Polat sağlık kontrolünden geçirildi. 

Emniyetteki işlemleri devam eden Dilan Polat'ın, gözaltındayken bile cilt bakımını ihmal etmemek için polislerden cilt bakım kremlerini istediği yönündeki iddialar sosyal medyada çok konuşuldu. Durumu ti'ye alan sosyal medya kullanıcıları, mizahi paylaşımlarda bulundu.

Dilan Polat'ın cilt bakım markasına ait bir ürünün üzerine Dilan Polat'ın gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğrafını koyan kullanıcılar, "Gözaltındayken, göz altı kremi üretti!", "Enginnn bana gözaltı kremi alsana", "Gözaltındayken kremlerini istemiş zaten, bu o krem olmalı" gibi yorumlar işi mizaha vurdu.

İşte sosyal medya kullanıcılarının o esprili paylaşımlarından biri:

Kaynak: ELİF KIZILÇAY