Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Dilan Polat ve Engin Polat'la ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Tutuklanarak cezaevine konulan Polat çiftinin, ilk günlerinde çocuklarıyla telefona konuşmak istedikleri öğrenildi. Çiftin bu isteğinin, 'evraklarınız yok' denilerek reddedildiği belirtildi.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Çağdaş Çelik'ten dikkat çeken bir karar geldi. Daha önce katıldığı bir programda "Kara para aklama iddiaları delilleriyle ortaya konulursa dosyadan çekilirim" diyen Çelik, dosyadan çekildiğini açıkladı.

"DOSYANIN İÇERİĞİNİ GÖRMEDİM"

Çelik, “İddiaların delillendirildiğini kabul ediyor musunuz?” sorusuna, “Hayır kabul etmiyorum. Dosyanın içeriğini görmedim” şeklinde cevap verdi. Çelik, “Niçin bu kararı aldınız?” sorusuna ise “Sadece dosyanın içinde olmak istemiyorum artık” dedi.

INSTAGRAM HESABI KAPATILDI

Öte yandan cezaevindeki Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapatıldı. Polat'ın hesabının nasıl kapandığı kesin olarak bilinmezken, topluluk kuralları ihlali sebebiyle şikayet sonucunda kapatıldığı düşünülüyor. Eşi Engin Polat'ın Instagram hesabı ise hala açık.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ