Galatasaray'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkacak olan Manchester United'ın başı dertten kurtulmuyor. Antony'nin üzerinde suçlamalar nedeniyle takımdan ayrı kalması, Jadon Sancho'nun Erik ten Hag ile yaşadıkları ve özür dilememesi nedeniyle kadro dışı bırakılması sonrasında birçok yıldızın da sakatlık yaşaması Manchester ekibinde moralleri bozdu. Galatasaray'a ise adeta müjde oldu. Manchester United'daki sakatlık sayısı ve son durum şu şekilde oluştu:

ALTI İSİM SAKATLIK NEDENİYLE KESİN YOK

Manchester United'da 6 isim sakatlık nedeniyle Galatasaray karşısında kesin olarak forma giyemecekler. 18 milyon Euro değere sahip Amad Diallo, 800 bin Euro değere sahip Kobbie Mainoo, 25 milyon Euro değere sahip Aaron Wan-Bissaka, 22 milyon Euro değere sahip Tyrell Malacia, 42 milyon Euro değere sahip Luke Shaw ve 50 milyon Euro değere sahip Lisandro Martinez. Bu oyuncuların transfermarkt değerlerinin toplamı 157 milyon 800 bin Euro oldu.

ANTONY HAZIR DEĞİL, JADON SANCHO KADRO DIŞI

Eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddialarının ardından kadro dışı bırakılan Anthony ise yeni bir kararla takıma geri döndü. Ancak oyuncu fiziksel olarak ve mental olarak hazır durumda değil. Manchester United'da oyuncu hakkında, ''İddiaların ortaya atıldığı haziran ayından bu yana Antony, hem Brezilya'da hem de İngiltere'de polis soruşturmasında iş birliği yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Manchester United, Antony'nin polis soruşturması devam ederken takıma ve antrenmanlara geri dönmesine karar vermiştir. Davayla ilgili yeni gelişmeler olduğunda durum yeniden gözden geçirilecektir.'' açıklamasında bulundu. Ancak Galatasaray maçında oynaması zor. Antony'nin değeri de transfermarkt tarafından 60 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yine Erik ten Hag ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Jadon Sancho da Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Özür dilemeyeceğini açıklayan Jadon Sancho'nun da değeri 45 milyon Euro. İki futbolcunun toplam değeri de 105 milyon Euro olarak gözüküyor.

SERGIO REGUILON ŞÜPHELİ

Manchester United'da Galatasaray maçı öncesi hafif sakatlığı bulunan bir isim bulunuyor: Sergio Reguilon. Bu oyuncunun da transfermarkt değeri 10 milyon Euro.

Böylelikle Manchester United'ın Galatasaray karşısında yararlanamayacağı yıldız futbolcularının toplam değeri 272 milyon 800 bin Euro olarak dikkat çekti.

Galatasaray'ın transfermarkt değeri 236.58 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Editör: Orhan Duman