Dubai tatilinden özel anları "Be tourist" notuyla sosyal medyada paylaşan Derya Uluğ, gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve olumlu yorumla karşılandı.



 

Ünlü şarkıcının takipçileri arasında yapılan yorumlarda, "Bu güzellik ne?", "Fiziğin harika", "Harika görünüyorsun" gibi olumlu ifadeler dikkat çekti.

Derya Uluğ, kökeni Bulgaristan ve Arnavutluk'a dayanan bir ailenin çocuğu olarak İzmir'de dünyaya geldi ve burada büyüdü.

Derya Uluğ, küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisiyle dikkat çekti ve sadece 8 yaşında iken bir ses yarışmasına katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, eğitimine Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yüksek lisans programında devam etti.

Ebru Gündeş'in vokalistliğini üstlendikten sonra 3 yıl boyunca kazandığı deneyimlerin ardından, kendi müzik kariyerine odaklanmak amacıyla Gündeş'in ekibinden ayrıldı ve solo bir albüm için çalışmalara başladı.

Müzik kariyerine 2016 yılında "Okyanus" adlı single'ı ile başlayan Derya Uluğ, şarkının söz ve müziğini Asil Gök ve kendisine, düzenlemesini ise Burak Yeter'e ait olarak dinleyicilerle buluşturdu.

13 Kasım 2016'da gerçekleşen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde, Derya Uluğ "En İyi Çıkış Yapan Solist" ödülünü kazanarak müzik kariyerindeki başarısını taçlandırdı.

Kaynak: haber merkezi