Dün akşam gerçekleşen Elle Style Awards gecesine çok sayıda ünlü isim katıldı. Show TV’nin yeni sezonda adından söz ettiren dizisi Bahar’ın başrol oyuncusu Demet Evgar ise geceye bastonla geldi. 

Arada tekerlekli sandalye de kullanan Demet Evgar ayağında yırtık oluştuğunu anlattı ve "Ayağım set temposunda biraz yoruldu, yırtık var. Tam teşekkülü bir MR çekilmesi gerek ama iyiyim. Biraz nazar değdi." dedi. 

Ekran Resmi 2024 06 04 10.50.40

EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

Son dönemde set ekibiyle kavga ettiği iddiasıyla gündeme gelen Demet Evgar ekibine teşekkür ederek aralarında bir sorun olmadığına vurgu yaptı ve "Yaptığım her işe müthiş bir sevdayla, tutkuyla tutunuyorum. Tutunamayacağım işleri kabul etmiyorum ama burada ekibin çok büyük kıymeti oluyor. Bu yükseliş kesinlikle kale gibi Bahar ekibine aittir. Bunu hiçbir zaman üstüme alabileceğim bir şey değil. Çünkü çok zevkli sürekli sinema filmi gibi yaratımın içinde olduğu ve birbirimize izin verdiğimiz ortam var. O yüzden nazar değmesi normal… Çok görülen bir şey değil çünkü bu tür bu tip işler…" diye konuştu.

Oyuncuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Yürüken hiçbir zorluk yaşamayan Evgar'ın yaptığın şovdan ibaret olduğu yönünde eleştiriler yapıldı. 

Kaynak: DEMET SAROVA