Show TV'nin yeni dizisi olan Deha, dün akşam izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı dizinin giriş sahnesinde dikkat çeken anlar meydana geldi. "Devran" karakterine hayat veren İynemli, bir yarışma için kürsüye çıktı. İynemli'nin kürsüye çıkmadan önce duvarda bulunan Atatürk tablosuna attığı bakış gündem oldu. Yeniçağ yazarı Mehmet Şahincileroğlu, o sahneyi köşesine şu sözlerle taşıdı;

"Show TV’nin merakla beklenen dizisi ‘Deha’, önceki akşam izleyicisiyle buluştu. Dizi, reytinglerde tüm kategorilerde (Total, AB ve ABC1) zirvede yer aldı. Gerek setten gelen fotoğraflar gerekse yayınlanan fragmanlar, dizinin ses getireceğinin sinyallerini vermişti.

Aras Bulut İynemli ve Ahsen Eroğlu, harika bir ikili olmuş. O kadar tatlı bir çift olmuşlar ki, bununla ilgili sosyal medyada da çok konuşuldular. Bu konuda yalnız olmadığımı gördüm. İzlerken keyif aldım. Olsa olsa, bir partner uyumu bu kadar olur. Dizinin başlangıcında Devran’ın (Aras Bulut İynemli) kürsüye gelirken yönünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına dönerek o bakışı yok mu? O nasıl gururlu bir bakıştı öyle! Seyrederken duygulanmamak elde değildi. Bir sevginin bu kadar içten bu kadar etkileyici yansıtılmasını ayakta alkışlıyorum. Açıkçası, bu aralar Ata’mızı sık sık dizilerde görmek sevindiriyor. Senarist Damla Serim’i kutluyorum. Atatürk sevdalılarına güzel bir jest olmuş. İlk bölümüyle zirveye yerleşen Ay Yapım imzalı ‘Deha’, sanırım sezonun en çok konuşulan işlerinden birisi olacak. Kadrosunda ayrıca Onur Saylak, Uğur Polat, Taner Ölmez gibi isimlerinde yer aldığı dizide bunun işareti net bir şekilde verildi. Reytingi bol olsun"

Kaynak: HABER MERKEZİ