Son dönemde eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizi ile gündemde olan Cem Yılmaz bu kez de de teknesiyle adından söz ettirdi. Yılmaz, 2017 yılında satın aldığı Azimut Magellano 66 marka, 20 metre uzunluğundaki yeni oyuncağı için 9 milyon TL (2 milyon 650 bin dolar) ödemişti.

Samatya Cem Yilmaz

İddiya göre Yılmaz ‘Samatya’ isimli teknesini 55 milyon TL’ye sattı. Cem Yılmaz, Defne Samyeli ve Seranay Sarıkaya ile ayrı dönemlerde o tekneyle tatile çıkmış, güneşin ve denizin keyfini çıkarmıştı.

Şahan Gökbakar’dan UEFA’ya sert tepki: “İkiyüzlü davranıyorsunuz!” Şahan Gökbakar’dan UEFA’ya sert tepki: “İkiyüzlü davranıyorsunuz!”

Ekran Resmi 2024 07 04 17.36.27

2012 yılında manken ve oyuncu Ahu Yağtu ve komedyen Cem Yılmaz dünyaevine girmişti. Bu evliliklikten bir çocukları olan çift, 2013 yılında 20 aylık evliliklerini bitirmişti. Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka, Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat ödenmesine karar verilmişti. Yıllardır oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun aşırı artışından sonra nafakanın TL'ye çevrilmesini talep etmişti. Ancak mahkeme talebini reddetmişti.

Muhabir: SERKAN BAYAR