İşindeki başarı kadar aykırı tarzı ve sosyal medya üzerinden takipçilerine verdiği cevaplarla adından söz ettiren model Didem Soydan Magnet Quarterly’nin son sayısı için objektif karşısına geçti. 

Ekran Resmi 2024 07 06 13.29.48

“Benim ütopyam, Kendine Ait Bir Oda makalesindeki her satırın anlamını araştıran bir eğitim sistemine sahip olurdu. Çocukların ve hayvanların zarar görmediği, bize ayrılan kısıtlı zamanı sağlıkla ve mutlulukla geçirdiğimiz bir evrende var olmak olurdu.” diyen soydan, mankenliğe başladığı yılları anlattı. 

Ekran Resmi 2024 07 06 13.29.54

Ünlü isim “Modelliğe başladığım zaman, moda endüstrisinin farklılık ve çeşitliliği kabul etmeye başladığı zaman olarak tanımlanıyor. Uzun yıllar kendi ülkemde bunun ilk ve tek temsilcisiydim çünkü eski normlardan uzak kemikli bir yüzüm, kısa saçım, geçmişte asla kabul edilmeyecek dövmelerim vardı. Bu dönüşümü bizzat başlatan ve bunun için canla başla mücadele eden biri olarak, sonunda diğer modeller ve kendini bu mesleğe adayanlar için daha kolay hale geldiği için inanılmaz mutluyum.” İfadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA