Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün nerdeyse her sohbeti sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Daha önce yaptığı bir konuşmada İsmailağa Cemaati’nin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun Hz. Muhammed ile konuştuğunu iddia eden Cübbeli Ahmet bu kez de HZ Ömer'le ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti.

"HZ ÖMER BENİMLE KONUŞMUYOR..."

Cübbeli Ahmet’in sosyal medyada gündem olan konuşmasında; "Efendi hazretleri, Hz. Ömer'e selam verince, Hz. Ömer buyurdu ki derdi. Ahmet'e söyle ders okutsun. Hz. Ömer'den sana haber var. Dedim ki, hastayım, tesfir yazıyorum... Hz. Ömer öyle buyurdu dedi. Ahmet'e söyle ders okutsun... Hz. Ömer benimle konuşmuyor, keşfim açık değil. Ama ondan bana haber geliyor." ifadelerini kullandı. 

Mahmut Ustaosmanoglu Nun Cubbeli Ahmet Hoca Ya Vasiyeti Ortaya Cikti 1655988541 278 X750

"ALLAH ONU BANA BIRAKIN DEDİ..."

Geçen haftalarda da İsmailağa Cemaati’nden bir müridin sözleri sosyal medyada yankı uyandırmış, “Efendi Hazretleri (Mahmut Efendi), Cübbeli Ahmet için Allah’ın huzuruna çıktı. Allah’a onun adına müracaat etti. Allah, Mahmut Efendi’ye ‘Ahmet’i bana bırakın, onun işlerini ben hususi yönetiyorum’ dedi.” şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekmişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA