MHP lideri Devlet Bahçeli’nin dün Abdullah Öcalan sözleri gündemin bir numaralı maddesi oldu. Öcalan’ın ‘umut hakkı’ndan yararlanmasının önünün açılmasının gerektiğini belirten Bahçeli, 'Şayet teröristbaşının tecriti kaldırılırsa, gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin...' demişti.

Bahçeli'ye tepki yağarken kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan ve her fırsatta Devlet Bahçeli’ye övgü dolu szöler eden, Ahmet Mahmut Ünlü konuyla ilgili bir yorum yaptı. 

Ekran Resmi 2024 10 23 11.45.42

BU KEZ ÖVMEDİ

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Cübbeli Ahmet; Gündem hakkında şöyle bir yorum da benden gelsin: Bir kere merhum Şehit Muhsin Başkanımız ile otururken şöyle demişti: “Ahmet Efendi! Birilerine teklif edildiği gibi bana da: ‘Amerika ile anlaşırsan önün açılır, sen onlara tamam de desteği al, sonra sözünü bozarsın.’ diye teklif geldi. Ben de onlara ‘Ayı ile yatağa giren ezilmeye mahkumdur.’ diye cevap vermiştim.” Allâh-u Teâlâ, rûhunu şâd eylesin, ondaki şuurdan bir nebze de, düşmandan nasıl sakınılacağı bilincinden mahrum olanlara nasîb eylesin. Âmîn! dedi. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY