Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. İsmailağa Cemaati'nden afaroz edildikten sonra kendi cemaatiyle yoluna devam eden ve sohbetlerde bulunan Cübbeli Ahmet bu kez 'Dünya tersine döndü.' dedi ve kadınların kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini anlattı. 

0X0 Cubbeli Ahmet Hoca Saglik Durumu Nasil Ahmet Mahmut Unlu Kalp Ameliyatina Alindi 1653367544350

Cübbeli Ahmet sohbetinde: 'Kokonalar var çok memelette... Kokonalar hiç beğenmiyor çarşaflıları. Üzerine değse böyle fiuvv diye çeker.. Çok gıcık oluyorlar çarşaflılara... Sonra ahirette bir bakacak, kendi cehennemde yanıyor. Saçını başını boyamış, iline de bir fifi almış. Fiyi'yi dolaştırıyor. Sonra da dönüp, ay şunlarda ya, bir bitmediler, burası şeriat devleti değil bilmem ne... Geç kardeş sen çarşafınla sabreyle, bak sonunu seyreyle' dedi. 

Cubbeli Ahmet Hocadan Bomba Aciklama Boyle Duyurdu H1685299103 9684Ec

Konuşmasına devam eden Ahmet Mahmut Ünlü kendisine yapılanlardan da bahsetti ve 'Bana da neler yapıyorlardı da, şimdi biraz meşhur oldum diye çıplaklar da gelip benimle fotoğraf çektirmek istiyor.' ifadelerini kullandı. 

'Allah allah dünya tersine döndü yav.' diyen Cübbeli hocalardan korkmasınlar idye kendisinin de bir şey demediğini belirtti. 

Kaynak: DEMET SAROVA