Geçtiğimiz günlerde Oahu'nun kıyılarında köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 49 yaşındaki sörf efsanesi Tamayo Perry, Karayip Korsanları filmindeki rolüyle tanınıyordu. Perry'nin cesedi, yerel sörfçüler tarafından plajda bir kol ve bacağı kopmuş halde bulundu.

Sağlık ekipleri, Perry'nin birden fazla köpekbalığı saldırısına maruz kaldığını belirtti. Saldırının ardından güvenlik görevlileri, bölgede köpekbalığı uyarıları yayınladı. Perry'nin ani ölümü, sörf camiasında büyük bir üzüntü yarattı ve hayranları tarafından derin bir şekilde üzüldü.

Suriye’de şüpheli trafik kazasında Esad’ın danışmanı hayatını kaybetti! Suriye’de şüpheli trafik kazasında Esad’ın danışmanı hayatını kaybetti!

TAMAYO PERRY KİMDİR?

1975 doğumlu Perry, Oahu'nun doğu tarafında büyümüş ve kariyerini Kuzey Kıyısı'nda sürdürmüştü. 12 yaşında sörf yapmaya başlayan Perry, gençliğinde sörf tahtası ödünç alarak sessiz, yükselen yerel çocuk olarak tanındı.

Ünlü1....

1997'de en sevdiği sörfçüler Gerry Lopez ve Tom Carroll'dan esinlenerek tüp sürüş stili geliştirdi. İki yıl sonra Pipeline Masters'ı kazandı oyuncu, 2005'te Pipeline'ın en ünlü sörfçülerinden biri olarak tanındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ