Fenerbahçe'de gözler Bright Osayi Samuel'e çevrildi. Crystal Palace, Osayi Samuel'i gözüne kestirdi, transferi bitirmek istiyor. Peki Crystal Palace, Bright Osayi Samuel için Fenerbahçe'ye kaç milyon euro teklif edecek? İşte detaylar..


Fenerbahçe'de uzun süredir top koşturan ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Osayi Samuel'e transfer girişimleri başladı. Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Osayi Samuel için ilgi gösterdiği iddia edildi. İngiliz kulübünün, Osayi Samuel ile ilgili Fenerbahçe'ye bir ilgi mektubu gönderdiği ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetiminin, Osayi Samuel'in 2025 yılına kadar süren sözleşmesi konusunda gelen çekici teklifleri sezon sonunda değerlendireceği belirtiliyor.

CRYSTAL PALACE FENERBAHÇE'YE KAÇ MİLYON EURO TEKLİF ETTİ?

Crytal Palece, Osayi Samuel için kesenin ağzını açmış durumda. Crystal Palace'ın Ali Koç'a gönderdiği mektupta Osayi Samuel için Fenerbahçe'ye 25 milyon euro(730.639.775,00 Türk Lirası) teklif ettiği öne sürüldü. Kulüp başkanı Ali Koç ise 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Osayi Samuel için sezon sonu tekliflere açık olacağını iletti.

NOT: Osayi Samuel'in bu sezon ligde 1 golü bulunmaktadır

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ