Olay, dün akşam saatlerinde Ankara-Samsun Karayolu üzerinde bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce anlaşmazlık yaşanan E.Y. ve V.Y. adlı şahıslar, iş yeri sahibi Alparslan T.'yi darp ettikten sonra bıçakladılar.

Bu korkunç anlar, Sungurlu'da bulunan iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, önce V.Y. ve ardından E.T.'nin iş yerine geldiği görülüyor. E.T., iş yerine girdiği anda Alparslan T.'ye saldırıyor ve oğlu V.Y. ise bıçağı çıkarıyor. İş yerinde bulunan bir kişi V.Y.'ye müdahale etmeye çalışıyor, ancak başarılı olamıyor. V.Y., elindeki bıçakla iş yerinde bulunan kişilere de saldırıyor ve bir süre boyunca Alparslan T.'yi darp ediyor.

Baba ve oğul daha sonra iş yerinden ayrılıyorlar. Bu vahşi saldırı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Ağır yaralanan iş yeri sahibi yoğun bakımda

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Alparslan T., ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, buradan da Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Alparslan T.'nin kolunun kopma noktasına geldiği ve kafasına aldığı darbeler nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: iha