Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden takımlarımızdan bir tanesi. İki ön eleme turu ve play off sonrasında gruplara kalan Beşiktaş, Belçika'dan Club Brugge, Norveç'ten Bodo/Glimt ve İsviçre'den Lugano ile D Grubu'nda bir üst tura çıkmak için mücadele verecek. Beşiktaş, gruptaki ilk maçında ise Belçika'da Club Brugge'a konuk olacak. Club Brugge - Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak?, Club Brugge - Beşiktaş maçını uydudan şifresiz veren kanal var mı? sorularının cevapları haberimizde yer alıyor.

CLUB BRUGGE - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

21 Eylül Perşembe günü Brugge şehrindeki Jan Breydel Stadı'nda oynanacak Club Brugge - Beşiktaş maçı saat 22.00'de başlayacak. 1975 yılında inşa edilen ve 29.042 kişilik kapasitesi olan Jan Breydel Stadyumu'ndaki mücadeleye Avrupa'da yaşayan Beşiktaşlı taraftarların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 

CLUB BRUGGE - BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANAL

Beşiktaş'ın gruplara kalana kadar maçları farklı kanallarda yayınlandı. S Sport Plus, TRT Spor gibi platformlarda maçları yayınlanan Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi gruplarındaki tüm maçları Exxen platformundan ekranlara gelecek. UEFA Konferans Ligi'nin yayıncısı olan Exxen, Beşiktaş'ın maçlarını şifreli olarak ekranlara getirecek. Bu mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirecek kanal ise Azerbaycan kanalı CBC Sport. Uydu ayarlarınızı yaparak mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. Siyah-beyazlılarda listeye son dakikada yeni transfer Eric Bailly eklendi. İşte Beşiktaş'ın UEFA kadrosu:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Onur Bulut, Gedson Fernandes, Omar Colley, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Semih Kılıçsoy, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Alex Chamberlain, Milot Rashica, Ante Rebic, Valentin Rosier, Demir Ege Tıknaz, Cenk Tosun, Salih Uçan, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA KONFERANS LİGİ FİKSTÜRÜ AÇIKLANDI

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ndeki fikstürü belli oldu. Siyah beyazlılar, açılışı Club Brugge ile yapacak. Kapanışı ise İsviçre'de Lugano karşısında yapacak.

1. Maç
21 Eylül Perşembe
22.00 Club Brugge – Beşiktaş (Jan Breydel)

2. Maç
5 Ekim Perşembe
19.45 Beşiktaş – Lugano (Beşiktaş Stadyumu)

3. Maç
26 Ekim Perşembe
22.00 Bodo/Glimt – Beşiktaş (Aspmyra)

4. Maç
9 Kasım Perşembe
20.45 Beşiktaş - Bodo/Glimt (Beşiktaş Stadyumu)

5. Maç
30 Kasım Perşembe
20.45 Beşiktaş – Club Brugge (Beşiktaş Stadyumu)

6. Maç
14 Aralık Perşembe
23.00 Lugano – Beşiktaş (Stadion Letzigrund)
 

Editör: Orhan Duman