Transfer çalışmalarını doludizgin sürdüren ve Batshuayi ile prensipte anlaşan Galatasaray’ın sağ bek tercihi ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda sağ bek listesinin 1 numarasında Wan Bissaka var. Galatasaray’ın Bissaka için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.

Başarılı oyuncunun da kulübünün ikna olması için devreye girmesinin Galatasaray’ın elini güçlendirebileceği öne sürüldü. Galatasaray, Bissaka’yı ikna edemez ise  Assignon'a yönelecek. 23 yaşındaki oyuncunun gelmek için hazır olduğu belirtildi. İstanbul ekibinin Assignon’yu kadrosuna katmak için Bassaka’dan gelecek habere göre harekete geçeceği ifade edildi. 

ERGÜN McTOMMİNAY PEŞİNDE

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, EURO 2024 A Grubu'nda İskoçya ile İsviçre'nin oynadığı mücadeleyi yerinde takip etti.

Cenk Ergün'ün mücadeleyi yerinden takip etmesi Scott McTominay iddialarını güçlendirdi.
Manchester United forması giyen İskoç oyuncunun Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı öne sürülmüştü.

McTomminay'in maliyeti çok yüksek; kolay gözükmüyor.

OĞUZ AYDIN LİSTENİN ÜST SIRALARINDA

Galatasaray, Oğuz Aydın için Alanyaspor'a yaptığı teklifi güncelledi. Cimbom, genç oyuncu için Akdeniz temsilcisine 4 milyon Euro önerdi. Sarı-kırmızılılar ayrıca pazarlıkta Halil Dervişoğlu’nu da Alanyaspor’a vermeyi kabul etti.

RIDVAN GALATASARAY YOLUNDA

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni gelişmeler yaşanıyor.
Geçen sezonun devre arasında Rıdvan Yılmaz için harekete geçen ancak transferi sonuçlandıramayan Sarı-Kırmızılılar, milli sol beki yeniden gündemine aldı.

İskoç medyası; Rıdvan Yılmaz'ın Glasgow Rangers'tan ayrılabileceğini ve kulübün gelen tekliflere açık olduğunu duyurdu. Galatasaray, Bodrum FK'den Gökdeniz Bayrakdar ve Alanyaspor'dan Yusuf Özdemir ile ilgileniyor. Öte yandan Zaniolo'nun menajeri Galatasaray'a 3 kulübün Zaniolo ile yakından ilgilendiğini iletti. Çok kısa süre içerisinde teklifler masaya yatırılacak. Fiorentina ve Atalanta ısrarcı.

Kaynak: HÜSEYİN YAVUZ HARANİ