Dün de tesislerde adak kesen yöneticiler takımın üzerindeki hem karabulutları dağıtmak hem de kötü gidişe dur demek için teknik heyet ve futbolcularla moral yemeğinde biraraya geldi. Çatalca’da yeni hizmete giren Gökçeali Cağ Kasap Restaurant’ta verilen yemekte futbolcuların da Armoni Alanya Kestel maçı morallerinin son derece yüksek olduğu gözlendi. 
“BENCİLLİĞİ BİR KENARA BIRAKIP KENETLENMENİZ LAZIM”
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yönetim olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını, teknik heyetin ve futbolcuların da sahada konuşacağını söyledi. Gökçe futbolculara hitaben yaptığı konuşmada “Biz artık geriye dönüp bakmayacağız. Dün de kurbanımızı kestik. Allah kabul etsin. İnşallah bu hafta hep birlikte elele vererek bu işin altından kalkacaksınız. Bu saatten sonra top teknik heyette ve futbolcularda. İnşallah cumartesi günü sizlerden güzel bir netice bekliyoruz. Artık bencilliği bir kenara bırakıp kenetlenmeniz lazım. Bugünkü yemekte birbirinizle olan diyaloglarınızın daha güzel olduğunu görüyorum. İnşallah maç günü Belediye Başkanımız orada olacak Biz bu işin para pul işi değil yürek işi olduğuna inanıyoruz. Sizlerden tek isteğimiz gayretli olmanız. Samimi olursanız başaramayacağınız hiçbir iş olma. Artık her maç bir derbi. Söyleyecek başka da bir söz yok.” Diye konuştu.
GÖKÇEALİ CAĞ KASAP RESTAURANT’TAN MÜTHİŞ EV SAHİPLİĞİ
Öte yandan yemeğe ev sahipliği yapan Gökçeali Cağ Kasap Restaurant hem menüsüyle hem lezzetiyle hem de misafirperverliğiyle tam not aldı.  Gökçeali Cağ Kasap Restaurant İşletme Sahibi Mehmet Nuri Yavuz misafirlerine yakın ilgi göstererek ikramlarıyla da büyük bir memnuniyet yarattı.

Kaynak: YEŞİM MÜNEVVEROĞLU