Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde düzenlenen gecede Çatalca’da hizmet veren spor branşlarında dereceye giren sporcular tek tek anons edilirken aynı zamanda Çatalca Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren branşlar ve 3.Ligde mücadele eden Çatalcasporlu futbolcular ve yöneticiler de sahneye çıkarak Çatalcalı sporseverleri selamladı. Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in de boy gösterdiği Spor Gecesine Çatalca halkının da ilgisi büyük oldu. 

WhatsApp Image 2023-09-08 at 22.10.46

NAROĞLU: HEDEFİMİZE BÜYÜK ÖLÇÜDE ULAŞTIK

Gecede branşların antrenörleri de birer selamlama konuşması yaparken gecenin açılış konuşması Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı Lokman Naroğlu’ndan geldi. Naroğlu 18 branşta spor yaptıklarını belirterek Türkiye ve Avrupa çapında elde ettikleri dereceleri ve madalyaları paylaşarak böyle bir gecede biraraya gelmekten dolayı yaşadığı mutluluğu paylaştı. Naroğlu “Belediye başkanımız Sayın Mesut Üner’in bize ‘Çatalca’da spor yapmayan kalmasın.’ sözünden yola çıkarak bu hedefimize büyük ölçüde ulaştık. Bunun fazlasını da yapacağız. Sizlerin huzurunuzda Belediye başkanımız Sayın Mesut Üner’e de bizlere sağlamış olduğu imkan ve destekler için de teşekkür ediyorum. Bizlere bu güzel akşamda destek vererek yanımızda olan Çatalca halkına da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.” Diye konuştu. 

ÜNER: 4 BİN 500 ÇOCUĞUMUZA SPOR YAPTIRIYORUZ

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner göreve geldikleri 2019 yılından beri spora her türlü yatırımı yaparak desteği verdiklerini söyledi. Üner “Göreve geldiğimiz 2019 yılından beri spora ve sporcuya her türlü desteği vererek elimizden gelen her türlü imkanı onlar için kullandık. Geldiğimiz noktada Çatalca’da bulunan 4 Bin 500 çocuğumuza spor yaptırıyoruz. Bunların meyvelerini de yavaş yavaş toplamaya başladık. Bu çocuklarımızın hepsi profesyonel olacak değil ama hepsini kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor sahalarına çekmek onlara verilebilecek en büyük hizmettir diye düşünüyorum. Onun mücadelesini hep birlikte yaptık. Çok güzel bir noktaya geldik. Bizim için en büyük hizmet çocuklarımıza, gençlerimize verilen hizmettir. Çocuklarımızdan almış olduğumuz teşekkürler de bizim en büyük ödülümüzdür. Biz bundan sonra da hep çocuklarımızın yanında olacağız. Biz çocuklarımızla birlikte yol yürüyeceğiz. Onlarla birlikte yol almaya devam edeceğiz. Ana düşüncemiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını yetiştirmektir.” Diye konuştu. 

WhatsApp Image 2023-09-08 at 22.10.47

GÖKÇE’YE VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Çatalcaspor’un da yıllardan beri profesyonel liglerde mücadele ettiğini belirten Üner “Çatalcaspor’umuz da yıllardan beri profesyonel liglerde mücadele etmektedir. Hem Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’yi hem de yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok büyük fedakarlık ve özveri ile kulübü bugüne kadar getirdiler.” Şeklinde konuştu. 
Üner’den sonra sahneye konuşmak için bu kez Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe geldi. Gökçe Çatalca’nın sporda bu noktaya gelmesinde herkesin büyük emeği olduğunu söyledi. Gökçe “Çatalca’nın sporda bu noktaya gelmesinde herkesin emeği var. Çatalcaspor da 1941 yılında kurulmuş bir çınar. Kurulduğundan bugüne kadar kimlerin emeği geçtiyse herkese teşekkür ediyorum. Bizler 2007’de göreve geldiğimizde kapanmak üzere olan bir kulübü aldık. 2014’te profesyonel lige çıkardık. Çatalcaspor’u buralarda tutmak da çok kolay değil. Ne zorluklardan buraya geldiğimizi bizimle birlikte yaşayanlar çok iyi bilirler. Çatalca’nın ismini Çatalcaspor’la Türkiye’nin dört bir yanında sporla duyuruyoruz. Çatalcaspor üzerinde çok büyük emekler var. Çatalcaspor için kim taş üstüne taş koymuşsa hepsinden Allah razı olsun. Çatalcaspor artık kabuğundan çıktı. Çatalcaspor için hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkesi biz başımızın üstünde taşırız.” İfadesini kullandı. 

ERMİŞ: BU TAMAMEN GÖNÜL İŞİ

Spor Gecesinin son konuşması da Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’ten geldi. Ermiş sporun emek isteyen bir iş olduğunu, Çatalca’da da bu yürekte çok sayıda insan olduğunu söyledi. Ermiş “Spor emek ister. Çatalca’da da bu insanlardan çokça var. Bu işlere gönül vermek gerekir, uykundan, sağlığından fedakarlık yapman gerekiyor. Bu tamamen gönül işi. Çatalcalı gençler çok şanslı. Sporun içinden gelen, spora çok değer veren belediye başkanına sahipler. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, onları en iyi şekilde yetiştirmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor belediye başkanımız Sayın Mesut Üner. Çocuklarımız da bu sayede geleceğe güvenle bakıyor.” Şeklinde konuştu. 

VUR PATLASIN ÇATALCASPOR OYNASIN

Gecenin sonunda türküler eşliğinde yapılan halaylarla sahneye çıkan Çatalcasporlu futbolcular ve yöneticiler lig öncesi kurtlarını pistte döktü. Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve yöneticiler sahnede halay zinciri kurarak futbolcularla birlikte vur patlasın çal oynasın eğlendi. 

İskender KORDU

Editör: Ayşe Tunalı