7’den 77’ye birçok sporcu, Çatalca’daki Motokros Türkiye Şampiyonası’na yoğun bir katılım gösterdi. İki günün sonunda, Başkan Mesut Üner’in de katıldığı ödül töreninde dereceye giren sporcuların mutluluğu gözlerden kaçmadı.


“ÜCRETSİZ EĞİTİMLER SAĞLIYORUZ”
Hafta sonu gerçekleşen ve iki gün süren şampiyonada, seyirciler gerilim dolu anlar yaşadılar. Şampiyonanın sonunda, Türkiye Motosiklet Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi ve Yeditepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Zeki Başaran, “Türkiye’nin en iyi motokros parkurunda unutulmaz iki gün geçirdik. Bu muhteşem parkurda motokros tutkunlarına ücretsiz eğitimler sağlıyoruz. Bu vesileyle tüm yarışmacılara, seyircilere katılımları için ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e mükemmel ev sahipliği için teşekkür ediyoruz” dedi.


 “MARKA İLÇE OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”
Türkiye Motokros Şampiyonası sonunda Gazete Yazıyor muhabirimiz Senay Güncavar’a açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner, “Nakkaş mahallemizde Türkiye’nin en harika motokros parkurunu ülke sporuna kazandırdık. Cumartesi ve Pazar günleri ülkemizin dört bir yanından gelen sporcuların katılımıyla bu yıl dördüncü kez Türkiye Motokros Şampiyonası’nı düzenledik. Görev süremiz öncesi hayalini kurduğumuz tüm projelerin bugün gerçekleştiğini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Çatalca, spora ve sporculara yaptığımız yatırımlarla marka bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu tür organizasyonlarımızda gördüğümüz coşku ve sevinç, Çatalca’nın hizmet yolunda ilerlememiz için bize güç veriyor. Daha nice Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yapma umudu ve dileğiyle” şeklinde konuştu.
SENAY GÜNCAVAR

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR