Çatalca Belediye Başkanı seçilen Erhan Güzel, görevi AK Partili eski başkan Mesut Üner'in yardımcısı Hüseyin Aydın'dan devraldı. Yapılan devir teslim töreninde Güzel, önemli mesajlar verdi ve hizmet anlayışını vurguladı. Güzel, "Kişiye, kişilere, gruplara hizmet etme dönemi artık sona erdi. Artık tamamen millete hizmet dönemi başlamıştır" şeklinde konuştu.

Çatalca Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim törenine; CHP Çatalca İlçe Başkanı Yakup Yaşar, CHP Meclis Üyesi Berker Esen, yeni dönem meclis üyeleri, parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çatalca'nın yeni Belediye Başkanı Erhan Güzel, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, halka minnettarlığını ifade ederek önemli mesajlar verdi. Güzel, "Öncelikle Çatalca halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Çatalca halkı 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partimize büyük bir güven ve oy oranıyla destek oldu” dedi. 

TAMAMEN MİLLETE HİZMET EDİLECEK

Yeni dönemde hizmet anlayışının değişeceğini vurgulayan Başkan Güzel, "Oy verdi, vermedi, o bizdendi, o bizden değildi diye hiçbir kişiyi ayrıştırmadan, hiçbir kimseye özel bir ayrıcalık yapmadan hizmet edilecek" şeklinde konuştu. Ayrıca seçim sürecinde dile getirdikleri gibi, artık kişilere özel değil, tamamen millete hizmet edileceğini vurguladı. 

Erhan Güzel, "Cumhuriyetin ikinci yüzyılında ilk belediye başkanı olarak beni tercih eden bütün Çatalca halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Belediyede en üst noktadan en alttaki emekçiye kadar herkese kendi haklarımı helal ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Yeni dönem bütün Çatalca'ya hayırlı, uğurlu olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

TÜRKİYE’NİN MARKA İLÇESİ YAPACAĞIZ

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun katkılarıyla Çatalca'nın tarihinde ilk kez İBB yönetimi ve ilçe belediyenin yönetiminin aynı parti olduğunu belirten Başkan Güzel, iş birliği içinde gerçekleştirecekleri projelerle Çatalca'ya çok değerli katkılar sağlayacaklarına inandığını ifade ederek Çatalca’yı Türkiye'nin marka ilçesi yapacağız dedi.

GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Erhan Güzel’in göreve başlamasıyla birlikte Çatalca'da vatandaşlar arasında umut ve heyecan arttı. Çatalcalılar, artık belediyenin işleyişinde daha fazla şeffaflık olacağını ve vatandaşların da karar mekanizmalarına daha fazla dahil olacağını umuyoruz. Çatalca için güzel günler bizi bekliyor” diye duygularını dile getirdiler.

VEFAT ETMİŞ BAŞKANLARA DUALAR EDİLDİ 

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, ilçenin geleceği için atılan adımların yanı sıra geçmişin izlerini de unutmuyor. Çatalca'nın önceki belediye başkanlarından Rahmetli Cem Kara ve diğer geçmiş dönem başkanlarının kabirlerini ziyaret ederek dualar etti.

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR