Beşiktaş kulübü tecrübeli oyuncu Cenk Tosun'un sözleşmesinin bittiğini sosyal medyadan paylaşmıştı. Verdiği emekler için şükranlarını sunan siyah-beyazlı kulüp ''Cenk Tosun’a Emekleri İçin Teşekkür Ederiz Yollarımızın ilk kez 2014 yılında kesiştiği, kazandığımız üç Süper Lig ve iki Türkiye Kupası şampiyonluğunda pay sahibi olan, A Milli Takımımızın değerli oyuncusu Cenk Tosun’la profesyonel sözleşmemiz sona ermiştir. Cenk Tosun’a Kulübümüze emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Beşiktaş JK'' ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2024 07 16 10.05.14

Fenerbahçe ise sessizliğini bozarak transferin doğruluğunu belirtecek şekilde sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınladı. Sarı-lacivertli kulüp ''Bilgilendirme Kulübümüzün, prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Ekran Resmi 2024 07 16 10.05.01

ÇARŞI BUNA ÇOK SİNİRLENDİ

Cenk Tosun'un Beşiktaş'tan ayrılıp, Fenerbahçe'ye gitmesine adeta deliye dönen Çarşı taraftarı geçmiş zamanda Tümer Metin'e yaptığı beste gibi başarılı golcüye de bir beste hazırladı. Kızgın taraftar 

''lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay

lay lay lay lalay lalay lalay lay lalay

Sarının yanına lacivert koyana

Beşiktaş aşkını paraya satana

Sarının yanına lacivert koyana

Beşiktaş aşkını paraya satana

itibarım bitti cümle alem duysun

Paşa değil artık prenses Cenk Tosun

itibarım bitti cümle alem duysun

Paşa değil artık prenses Cenk Tosun

lalay lalay lay lay lalay lay lay lalay'' bestesini hazırladı.

Muhabir: Lila Okyanus