Kültür Sanat

Cannes'de 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' rüzgarı esti!

Loading...

Abone Ol

Yönetmen George Miller, Mad Max serisiyle yarattığı ikonik distopik dünyaya geri döndü. Furiosa'nın gençliğini konu alan "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" (Furiosa: A Mad Max Saga), dünya prömiyerini 77.




 

Cannes Film Festivali'nde yaptı. Festivalin en merak edilen filmlerinden biri olan yapım, sekiz dakika boyunca ayakta alkışlandı.

168 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve yönetmeni tebrik edildi. Fransa'da düzenlenen prömiyere filmin başrol oyuncuları ve yönetmen George Miller katıldı.

Warner Bros Hindistan, film jeneriği sırasında seyircilerin alkış ve tezahüratlarıyla dolup taştığına dair bir video paylaştı. Mad Max: Fury Road'dan dokuz yıl sonrasında ve orijinal Mad Max filminden 45 yıl sonra geçen film, Tom Hardy ve Charlize Theron'un başrollerini paylaştığı son filmi "Mad Max: Fury Road"un öncesini anlatıyor.

Altı Oscar ödülü kazanan "Mad Max: Fury Road"un öncesini anlatan "Furiosa: Bir Mad Max Destanı", Türkiye'de 24 Mayıs'ta vizyona girecek.