Türkiye'nin eko turizm alanında önemli merkezlerinden olan Çameli'nde, şehir içi ve dışında ikamet eden vatandaşların birlik ve dayanışma ruhuyla yapımına katkı sağladığı Elmalı Camisi, imece usulüyle inşa edildi. Çameli Belediyesi öncülüğünde yapımına 1,5 yıl önce başlanan cami, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, önceki dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Elmalı Mahallesi'nin önceki dönem muhtarı Mustafa Eriş ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla tamamlandı. Elmalı Mahallesi Muhtarı Fatih Maden'in önderliğinde inşaat süreci tamamlanan caminin yapı ustalığını Hidayet Evgin üstlendi.
İbadete açılan Elmalı Camisinin açılış törenine Çameli Kaymakamı Talha Tunahan Yıldırım, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe protokolü, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Cami inşaatına destek verenlere teşekkür eden Elmalı Mahallesi Muhtarı Fatih Maden, "Bir buçuk yıldır emek erdiğimiz camimizin açılışı için bir araya geldik. Camimizin yapımı sırasında bizleri destekleyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA