Süper Lig’in 6’ncı haftasında evinde Galatasaray’a mağlup olan Fenerbahçe’de yeni transferler birer birer hedef tahtasına oturuluyor. Son olarak büyük beklentilerle ve rekor bonservis bedeliyle kadroya dahil edilen Youssef En-Nesyri’ye taraftarlar sert sözlerle yüklendi.

YOUSSEF EN-NESYRI’NİN BİLETİNİ TARAFTARLAR KESTİ

Süper Lig devi Fenerbahçe’de sular durulmuyor. Önceki gün derbide ezeli rakibe 3-1’lik skorla mağlup olan sarı-lacivertlilerde taraftarlar yönetime, teknik direktör Jose Mourinho ve yeni transferlere kazan kaldırdı. Eleştirilerden en büyük nasibini Youssef En-Nesyri aldı. Dev derbide 67’nci dakikada oyuna giren ve birçok şanstan yararlanamayan Faslı oyuncuya taraftarlar sert sözlerle yüklendi. Sosyal medya üzerinden birçok taraftar, 27 yaşındaki oyuncunun devre arasında takımdan gönderilmesini ve yerine transfer yapılması yönünde sayısız paylaşım yaptı.

KULÜP TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Fenerbahçe, uzun uğraşlar sonucunda 24 Temmuz tarihinde Youssef En-Nesyri’yi Sevilla’dan kadrosuna katmıştı. Bonservisine 19.5 milyon euro ödenen 1.88’lik golcü oyuncu, bu bedelin ardından Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olmuştu. Bu rekor daha önce geçtiğimiz sezon başında Marsilya’dan 15 milyon euro karşılığında transfer edilen Cengiz Ünder’e aitti.

Editör: Bedirhan Altundağ