Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin sezon başında göreve getirdiği dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan 61 yaşındaki teknik adam için kulübünden dikkat çeken bir açıklama yapıldı.

JOSE MOURINHO ÇILDIRMIŞ

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli kulübün gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, teknik direktör Jose Mourinho için de flaş sözler kullandı. Kendi aleyhlerine hata yapıldığını söyleyen Acun Ilıcalı, Jose Mourinho’nun çıldırdığını söyleyerek dikkat çeken sözler kullandı.

YARDIMCISI SARILMIŞ

Acun Ilıcalı, son maçtan Jose Mourinho’nun yardımcısının kendisine sarıldığını ve Türkiye’ye gelene kadar İtalya’daki hakemleri kötü sandığını söylediğini iddia etti. Ilıcalı, Antalya’da yaşananların korkunç olduğunu ve bunların daha önce yaşanmadığının iddia etti.

GALATASARAY HAKKINDA DA KONUŞTU

Acun Ilıcalı, Süper Lig’in son 2 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen ve şu anda da liderlik koltuğunda oturan ezeli rakipleri Galatasaray içinde ağır ithamlarda bulundu. Ilıcalı, hakemlerin Galatasaray’a karşı hata yapamadıklarını ve hata yaptıkları takdirde bir daha maç yönetemediklerini iddia etti.

Editör: Bedirhan Altundağ