Kaza, saat 22.00 sularında Bursa'nın Yıldırım ilçesi, Ortabağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. Hamile bir kadın ve yakınlarını alarak Yeşilyayla'dan yola çıkan taksici Muharrem Avcı, 16 T 0723 plakalı araçla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gitmekteydi.


Acil bir durumda olan hamile kadını hastaneye yetiştirmeye çalışan taksici, hızla ilerlerken, karşısına Muhammed Abdu tarafından kullanılan 16 MB 877 plakalı motosiklet çıktı ve bu noktada çarpışma yaşandı. Kaza sonucunda otomobil orta refüje dalarken, takside bulunan 5 kişi yaralandı. 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü ise birkaç metre sürüklenerek ağır bir şekilde yaralandı.


Olayın hemen ardından ihbar üzerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralılar arasından 4'ü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, diğer 2 yaralı Çekirge Devlet Hastanesine gönderildi.



 

Polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, kaza sonucunda ağır yaralanan motosiklet sürücüsü de hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak: İha