Hasan Arat ve Serdal Adalı’nın yarışacağı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a odaklanan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş’ta teknik sorumluluk görevinden ayrılan Burak Yılmaz, yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekti.

BURAKKAPAK (1)

Burak Yılmaz’ın kendisini yardımcılığına getiren Beşiktaş Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş için “Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyimleri de dağarcığımda saklayacağım” sözleri siyah-beyazlı taraftarlar tarafından “Baba dediği adama ihanet etti” şeklinde yorumlandı.

burak-yilmazdan-senol-gunes-aciklamasi-bu-satirlari-yazmak-gercekten-zor-qxbc

FUTBOLCULAR TEKER TEKER TAKİPTEN ÇIKTI
 

Yılmaz “Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkat çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafeteryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı” sözleri de futbolcular arasında büyük tepki topladı.

CENKTOSUNBURAK (1)

Necip Uysal, Cenk Tosun ve Milot Rashica başta olmak üzere birçok Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz’ı Instagram’da takipten çıktı.

Burak Yılmaz’ın ayrıca Beşiktaş’ın başında iken Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemler hakkında hiçbir olumsuz yorumda bulunmaması, görevden ayrıldıktan sonra da A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın yardımcısı olmak için girişimleri de taraftarı çileden çıkardı.

BURAKUYELIK (1)

"MİLLİ TAKIM İÇİN BEŞİKTAŞ'I HARCADI"
 

Burak Yılmaz “Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz” demişti.

Beşiktaş taraftarı, Instagram’da kulüpte olduğu süreçteki tüm fotoğraflarını silen Burak Yılmaz’ın kongre üyeliğinden ihracı için kampanya başlattı.

Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın yaptığı paylaşımda, "Burak Yılmaz'ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK