En son atv dizisi Kuruluş Osman'la ekranda olan Burak Özçivit özellikle Orta Doğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip.

Önceki gün katıldığı bir davette Arap kadın hayranıyla yaşadığı olay dikkat çekti. Özçivit, bir kadın hayranının ellerini birleştirerek kalp yapma isteğini kibarca reddetti. Oyuncu ile fotoğraf çektiren kadın ise talebi reddedilince uzaklaştı. Özçivit'in o anları ise sosyal medyada gündem oldu.

Burak Ozcivit Kendisiyle Kalp Isareti Yapmak 17466211 9490 M

Sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleriyle sanat camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2019'da oğulları Karan'ı, 2023'te de ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına aldı. Türkiye'de gösteri dünyasının en çok kazanan çiftlerinden Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Bodrum Turgutreis'te yeni aldıkları yazlıklarında görüntülenmişti. Ustalarla görüşen oyuncu çift, büyük bir bahçesi ve havuzu bulunan lüks villanın her şeyiyle kendileri ilgileniyor.

Muhabir: SERKAN BAYAR