Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Devlerin hedefinde aynı isim var. Süper Lig devleri, Almanya'da forma giyen 16 yaşındaki Can Armando Güner için harekete geçti.

ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Mönchengladbach U17 takımında forma giyen genç yıldızı transfer etmek için çalışmalara başladı.Takvim'in haberine göre, dev kulüplerin Türk asıllı Alman yıldız yıldızın menajeri ile temasa geçtiği ve fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi. Kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan genç sol kanat oyuncusunu Türkiye'ye getirmek isteyen 3 kulübün önümüzdeki günlerde Alman kulübüne resmi teklif sunacağı belirtildi. 

7 MÜCADELEYE ÇIKTI

Mönchengladbach U17 takımında bu sezon 7 karşılaşmaya çıkan Can Armando Güner, 7 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri çekiyor. Almanya U17 Milli Takımı'nda 5 kez görev alan genç yetenek rakip fileleri 1 kez havalandırmayı başardı. Can Armando Güner, sol kanadın yanı sıra sağ kanatta da forma giyebiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi