Jose Mourinho önderliğinde 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe işini şansa bırakmak istemiyor. Sarı-lacivertliler, sezon başında yaptığı yıldız transferlere ek olarak devre arası transfer döneminde de yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Barcelona'da gözden düşen genç oyuncu için harekete geçmeye hazırlanıyor.

MARIO BRANCO, FENERBAHÇE'YE İSPANYOL YILDIZI GETİRMEK İSTİYOR

İspanyol basını, sarı-lacivertlilerin Barcelona forması giyen Ansu Fati'yi istediğini duyurdu. AS kaynaklı haberde, Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde de İspanyol oyuncuyu istediği belirtildi. Haberde ayrıca, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun önümüzdeki haftalarda Fati'nin menajeriyle temasa geçeceği kaydedildi.

SADECE 51 DAKİKA OYNADI

Ansu Fati bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 3 maçta 51 dakika süre aldı. İspanyol kanat oyuncusu, gol ve asist katkısı üretemedi. Fati'nin Katalan ekibiyle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. 21 yaşındaki genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi