Brezilya Serie A'da Corinthians için top koşturan Victor Cantillo'nun özel hayatı çalkantıda. Monaliny Soares'in sabahlık giyip çektiği video ve açıklamalarıyla olay oldu. DJ Monaliny Soares, 2 çocuk babası Cantillo'nun karısı Geraldine Pineda ve çocukları evde yokken parti düzenlediğini ve eve kendisini davet ettiğini öne sürdü.

"Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin! "Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin!

Cristiano Ronaldo ve Talisca çölde vaha gibi Cristiano Ronaldo ve Talisca çölde vaha gibi

Sabahlık giyip Cantillo'nun evinde video çeken Monaliny, futbolcunun aile fotoğraflarını da kameraya aldı. 451 bin takipçili Dj, bu videoyu "Peki ya bu ihanet? Corinthians oyuncusu Cantillo, karısına rağmen beni evine götürmeyi pek umursamadı" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

29 yaşındaki futbolcu, skandal videodan sonra, "Son birkaç saatte eşimin ve iki çocuğumun huzurunu bozmayı amaçlayan bilgiler ortaya çıktı. Bu iddiaları reddediyorum ve evimin mahremiyetine saygı gösterilmesini talep ediyorum. Sosyal medyada dolaşan eski bir videonun yankılarının ardından ailem ve ben kişisel sorunlarımızı ifşa edilmeden koruyacağız" diyerek kendini savundu.

Dibe çakıldı! Samsun alarm veriyor Dibe çakıldı! Samsun alarm veriyor

İsmail Kartal tek tek anlattı, Fenerbahçe paylaştı! Szymanski böyle yıldızlaştı İsmail Kartal tek tek anlattı, Fenerbahçe paylaştı! Szymanski böyle yıldızlaştı

Karısı ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Victor Cantillo'nun bu sözleri sonrası Monaliny iddiaların dozunu arttırarak, "Eşi, ailesiyle birlikte bir geziye çıkmıştı ve bana arkadaşlarıyla birlikte evinde bir parti vereceğine dair mesaj gönderdi. Ben de orada kaldım ve onunla birlikte uyudum, karısı ve kendisinin yatağında..." dedi. 


 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY