Sırları hariç paylaşımcı kişlerle beraber zaman geçirmek oldukça güzel. Fakat fikirleri sabit ve hep dediğim dedik kişilerle yaşamak oldukça güç. Bu tip insanlar genellikle karşısındakinin duygu ve düşüncelerine de değer vermez. Peki doğuştan en çekilmez burçlar hangileridir?

Cumhuriyet.com.tr'nin İngiliz araştırmacılara göre derlediği içerikte, en çekilmez burçlar arasında 'Balık, Başak ve Yengeç'' gösterildi.

burclar (4)

BALIK: Balık burcu insanları, genellikle duygusal ve hassas yapılara sahip olmalarıyla bilinir. Ancak, bazen sadece kendi hislerine odaklanarak çevrelerindeki insanların duygularını göz ardı edebilirler. Bu durum, Balık burcu olan biriyle ilişki yaşayan kişiler için zorlayıcı olabilir. Balıkların belirsiz ve değişken tavırları, partnerlerini anlamakta güçlük çekebilecekleri bir ilişki dinamiği yaratabilir. Duygusal derinlikleri olmasına rağmen, zaman zaman anlaşılmaz ve tahammül edilmesi güç olabilirler. Bu yönleriyle, Balık burcu insanları bazen partnerlerini çileden çıkarabilirler."

burclar (3)

BAŞAK: İletişime kapalı Başaklar yorucudur. Cumhuriyet.com.tr'nin derlemesine göre; Başak burcundan olanlarla konuşmaya çalışmak bile insanı yorar. Çünkü onlar gerçekten açık seçik konuşmayı hiç bilmezler.

burclar (2)

YENGEÇ: Duygusallıklarıyla insanı çileden çıkaran Yengeçler çoğu zaman abartmaya çok bayılırlar. Bu insanlarla ikili ilişki kurarken birkaç kez düşünün. Yengeç burcundan olanlar sizi çileden çıkarabilir. Çoğu zaman yengeçler yer ve zaman önemi olmadan tartışmayı çok severler. Hiç bir şeyi beğenmezler ve her an kavgaya hazır olurlar. Yengeç burcundan olanlar genelde çok agresif olurlar. Bu yüzden yengeç burcuyla ilişki kurarken çok dikkat edin. Gerçekten hiç çekilmezler.

EN UYUMLU BURÇ OĞLAK

burclar (1)

Burçlar astrolojide insanların doğum tarihlerine göre belirlenen kategorilerdir. Burçlar, insanların kişilik özellikleri, davranışları ve hayatları hakkında bazı genel özellikler sunan astrolojik işaretlerdir. Her burç, belirli bir tarih aralığında doğan insanları temsil eder.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Oğlak burcu insanları güçlü, sabırlı, disiplinli ve kararlıdır. Zamanı iyi yönetebilirler ve uzun vadeli hedeflere odaklanabilirler. Genellikle güvenilir ve sorumluluk sahibi olarak bilinirler.

Editör: Mehmet Buğrahan İncecik