New York'taki dünyaca ünlü bir markanın mağazasında yaşanan tartışmanın ardından Brezilyalı model, multimilyoner sevgilisini terk etti. Dolayısıyla sevgilisi ona aldığı tüm özel tasarım ürünleri mağazaya iade ederek parasını istedi. 

TUHAF VE UTANÇ VERİCİ

Brezilyalı model Eduarda Jochims, ismini vermek istemediği erkek arkadaşıyla o gün ayrıldı. Keyifli alışveriş çılgınlığı, sevgililerin uzun mesafeli ilişkileri hakkında kavga etmeye başlamalarıyla mahvoldu. Jochims bu anı "tuhaf" ve "tamamen utanç verici" olarak nitelendirdi.

PEMBE DİZİ GİBİ

NewsX'e verdiği demeçte, "Mağazanın içinde tartıştık, sanki pembe dizi gibiydi. Bir an bunun gerçek olmadığını düşündüm. Birden arabaya gitti, aldığı tüm hediyeleri çıkardı ve mağazaya dönerek parasını geri istedi." dedi.

ÜZERİNE EKLEDİ

ABD'li iş insanı, Jochims için satın aldığı ve 130 bin dolar tutan lüks eşyaların tamamını iade etti. Sonrasında Eduarda kendi parasıyla ürünleri tekrar aldı. Hatta ekstra olarak birkaç parça daha ekledi...

ÇOK KISKANÇTI

Eduarda Jochims, "Bu ilişkinin yürümeyeceğini zaten biliyordum. Çok kıskançtı. Sürekli olarak benden çok fazla ilgi talep ediyordu. Ve ben telefonla fazla iletişim kuran biri değildim, bu da onu rahatsız ediyordu. Şimdi ise yalnız bir kadın olarak daha fazla özgürlük, daha fazla motivasyon kazandım. Artık beni kontrol etmeye çalışan kıskanç biri yok" açıklamasını yaptı.
 

Muhabir: Öznur Demirbey