Yetkililer, 2020 yılında erkek arkadaşını bir valize koyup ölüme terk eden Florida'lı kadının, ikinci derece cinayetten suçlu bulunduğunu söyledi. Şu anda 47 yaşında olan Sarah Boone, mahkeme kayıtlarına göre; erkek arkadaşıyla oyun oynarken bavula girdiğini ve sonrasında hayatını kaybettiğini söyledi.

İKİ PARMAĞI DIŞARIDAYDI

Çift olay günü içki içerek bazı oyunlar oynuyordu. Oyunun parçası olarak bir valize girmenin komik olacağını düşündüler. Yeminli ifadeye göre; Sarah Boone, 42 yaşındaki Jorge Torres Jr.'ın içine girdiği bavulun fermuarını çekti. Adamın iki parmağı dışarıda kalmıştı. Bu sebeple kadın onun bavulu açabileceğini düşündü.

FARKLI BİR SENARYO

Kadının yukarı yatağa çıktığı ve adamın valizden kurtularak kendisine katılacağını düşündüğü kaydedildi. Ancak Sarah Boone uyandığında adam hala valizin içindeydi ve nefes almıyordu. Kadının cep telefonundaki videolar ise farklı bir senaryoyu ortaya çıkardı.

GÜLEREK TERSLEDİ

Eyalet Savcısı Andrew Bain'in ofisinden yapılan açıklamada, deliller arasında Boone'un telefonunda bulunan ve Torres'in serbest bırakılmak için çılgınca yalvarırken kadının ona gülüp birkaç kez terslediği video görüntüleri de vardı.

HİSSETİĞİM ŞEY BUYDU!

Kaydettiği videolarda, mağdurun sanığa nefes alamadığını söylediği ve valizden çıkarılmasını istediği duyulabiliyordu. Sarah Boone, erkek arkadaşına, "Beni aldattığında hissettiğim şey buydu" gibi ifadeler kullandı. Sarah, "Şiddet Gören Eş Sendromu"ndan muzdarip olduğunu ve hayatından korktuğunu söyledi. Bu savunma hiçbir işe yaramadı ve 2. derece cinayetten suçlu bulundu. Cezası 2 Aralık'ta açıklanacak.
 

Muhabir: Tamer Ayeri