Shazam serisinin yıldızı Zachary Levi, ünlü oyuncu Whoopi Goldberg'in Hollywood'un "her zaman çok sağ eğilimli bir yer" olduğu iddiasını çürütmek için Instagram'a girdi! Goldberg, Donald Trump'ı başkanlık için açıkça desteklemesinin ardından "Shazam" oyuncusuna ders vermeye çalıştı!

KARİYER İNTİHARI

Levi, "Hollywood çok, çok liberal bir şehir" olduğu için Trump'ı destekleyerek 'kariyer intiharı' riski aldığını söyledi. Goldberg bu iddiayı "daha fazla saçmalık" diyerek reddetti ve Jon Voight ve Dennis Quaid gibi örnekler verdi.

İKİ KİŞİ Mİ SAYDIN!

Zachary Levi, Goldberg'in sadece Jon Voight ve Dennis Quaid olmak üzere iki örnek verebildiğini belirterek, "Hollywood'daki binlerce aktörden sadece ikisinin adını verebilmeniz bile benim haklı olduğumu gösteriyor" dedi.

ÇOĞU KORKUYOR

Ünlü oyuncu, "Hollywood'da, Donald Trump'a oy vereceklerini açıkça söylemekten korkan çok sayıda insan var. Bu yüzden onları görmüyorsunuz. Bu tür saçmalıkların sonuçları olduğunu biliyorlar" açıklamasını yaptı. 5 Kasım'daki seçim öncesinde Harris yanlısı birçok ünlü, kararlarını açıkça dile getirmişti.
 

Muhabir: Eray Erginbaş