Birce Akalay, "Kuş Uçuşu", "Mezarlık", "Siyah Beyaz Aşk", "Küçük Ağa" ve en son olarak Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluştuğu "Son Yaz" dizisi ile tanınan bir oyuncu. Yakın gelecekte yeni bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Bu yeni dizide yönetmen koltuğunda Burak Müjde'nin bulunduğu ve başrolünü Mert Fırat ile paylaşacağı "Bir Derdim Var" adlı yapımda, Birce Akalay, imajında önemli değişiklikler yaparak projeye hazırlanıyor.

Birce Akalay 1

İtalyan yapımı 'Oltre La Soglia' (On The Brink) dizisinin uyarlaması olan projede rol alacak ünlü oyuncu, saçlarını siyaha boyatarak ve kahkül kestirerek yeni imajını oluşturdu. Bu değişiklik, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Birce Akalay 2

Eylül ayının üçüncü haftasında yayınlanması planlanan "Bir Derdim Var" dizisi, gençlerin hassas dünyasını incelerken aynı zamanda büyük bir sessizlik engelini de aşmayı hedefliyor.



Dizinin güçlü kadrosunda Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar gibi deneyimli isimler yer alırken, genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu da bu yapımın önemli bir parçasını oluşturacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ-MYNET