“BU, RAHATSIZ EDİCİYDİ”

SORU: Bu yıl özellikle kongreden sonra uzun süre Avcılarspor’un lige katılmayacağı, yönetimin bu doğrultuda karar aldığı konuşuldu hep. Kulüp başkanı Hasan Şeker de kongrede bu yönde açıklama yaptı. Aradan geçen zamanda son anda da olsa Avcılarspor’u ligde göreceğiz bu sene. Aradan geçen zamanda neler oldu anlatır mısınız?

ÜNAL GÜNERİ: Kulübün ekonomik anlamda lige katılmasının imkansız olduğunu genel kurulda dile getirdik. Fakat yöneticiler olarak lige katılmamamın vermiş olduğu rahatsızlığı bir türlü benimseyemedik. Bu. rahatsız ediciydi. Bu süreçte bütün olumsuzluklara rağmen Avcılarspor’u layık olduğu yerde lige katılması konusunda elimizden geleni yaparak bu kararı aldık. Avcılarspor’un olmadığı bir lig düşünülemez. 

“HERKESİN AVCILARSPOR’A SAHİP ÇIKMASI ZORUNLULUKTUR”

SORU: Bu sene yaşadığınız tablo gelecek sene de devam edecek bir tablo. Sizce Avcılarspor’un kurtuluşu nasıl mümkün?
ÜNAL GÜNERİ: Avcılarspor’un semtimizdeki bütün mülki amirler, siyasetçiler ve sporu sevenlerin hep birlikte ayrışmanın olmadığı, dostluk ve kardeşlikle yürüyebilen bir destekle hak ettiği yere geleceğinden eminim. Avcılarspor siyaset üstü bir kurumdur. Avcılar’da yaşayan herkesin, her kesimin semtin lokomotifi olan Avcılarspor’a sahip çıkması zorunluluktur. 

“İLK BEŞTE OLMAK HEDEFİMİZ”

SORU: Avcılarspor’un bu seneki en büyük hedefi ne olacak?
ÜNAL GÜNERİ: Kuracağımız ekonomik şartlarımıza göre kuracağımız takımımızın ligde ilk beşte olması hedefimiz. 

“AVCILARSPOR İÇİN GÜÇ KENDİSİDİR”

SORU: Gruba baktığınızda neler söyleyebilirsiniz?
ÜNAL GÜNER: Çok güçlü takımların olduğu bir gruba düştük. Fakat Avcılarspor için güç kendisidir. Tek rakibimiz kendimiziz. Gruptaki rakiplerimize de başarılar diliyorum. 

“SEMTİMİZİN ÖNCE BİR TESİSE İHTİYACI VAR”

Avcılarspor’un uzun vadedeki hedefleri neler olmalı?
ÜNAL GÜNERİ: Semtimizin önce bir tesise ihtiyacı var. Bir değil birkaç tesis şart. Bununla birlikte, tesislerin artmasıyla birlikte altyapımıza önem vererek geçmişteki güçlü Avcılarspor’u yaratmak, profesyonel ligde görmek herkesin tek dileği. 
 

KADRİYE BÜŞRA ÖZERTAN
Editör: Galip Öztürk