Dünya dışı yaratıkların olup olmadığı hala tartışma konusuyken, Peru’da bulunan insana benzer yaratıklar kafaları iyice karıştırdı. Analistler, insan olmayan sözde uzaylı cesetlerinden alınan DNA'nın bilinmeyen türlere ait olduğunu iddia ediyor.

Kalıntıların DNA analizini gerçekleştiren ve genetik materyalinin yüzde 30'unun "bilinen herhangi bir türden olmadığını" ortaya çıkaran bilim adamlarından oluşan bir ekibin öncülüğünü yapan Jose Jaime Maussan, sözde uzaylıların DNA'sının diğer yüzde 70'inin neyle eşleştiğinin belirsizliğini koruduğunu açıkladı. 

UFO meraklısı olan Meksikalı gazeteci, DNA analizinin mumyaların kesinlikle insan olmadığını doğruladığını savundu. Maussan şöyle devam etti: “Halkın insan dışı varlıklar hakkında bilgi sahibi olma hakkı vardır. Bu gerçeklik bizi bölmek yerine insanlığı birleştiriyor. Bu evrende yalnız değiliz, bu gerçeği sahiplenmeliyiz” dedi. 

MUMYA2 (1)

Peru savcılığı tarafından hazırlanan bir raporda, uzaylı cesetlerinin aslında "yakın zamanda üretilmiş, deri varlığını simüle etmek için kağıt ve sentetik yapıştırıcı karışımıyla kaplanmış oyuncak bebekler" olduğu iddia ediliyor. Ancak raporun doğruluğu onaylanmıyor. 


Yaratıklar tıpkı Steven Spielberg’in filmindeki E.T. gibi üç parmaklı ve E.T. ile büyük benzerlikler taşıyor.
 

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK