Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Bu durum sosyal medyada gündem oldu. Esin Çepni, kendi sosyal medya hesabından aldatılma görüntülerini paylaştı. Bilal Hancı gibi sosyal medya fenomeni olan Esin Çepni, eşi ile boşanma sürecinde olduklarını anlattı. Duygularını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Peki Esin Çepni kimdir? İşte detaylar...

ESİN ÇEPNİ KİMDİR?

Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kafalar adlı Youtube kanalının kurucularından olan Bilal Hancı ile evli olan Esin Çepni, sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çekiyor. Komik videolar çeken Esin Çepni, Instagram hesabından 179 bin takipçiye sahip durumda. Reels olarak paylaştığı videolar milyon izlenmeye ulaşıyor. Bu da kendisinin bol bol reklam almasını sağlıyor. 

SON DÖNEMDE MODA ÜZERİNE VİDEO ÇEKİYOR

Son dönemde bir yere gidildiğinde hangi kıyafetlerin giyilmesi konusunda videolar çeken Esin Çepni, daha önce makyaj ve gezi videoları da çekti. Yine kendi hazırladığı komik videolar çekti. Reels olarak yüklediği videoların izlenmeleri milyonu geçmeyi başardı. Bu da kendisine tanınırlık getirdi. 

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMASINA KATILDI

Televizyon dünyasına damga vuran yarışmalardan olan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Bu yarışma sayesinde tanınırlığı arttı. 

ESİN ÇEPNİ'DEN AÇIKLAMA

Esin Çepni'nin aldatma ile ilgili açıklaması şu şekilde:

''Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimde gördüm. Siz de görün istiyorum.

Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim isterseniz beni yargılayın.

Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20/30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göze dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim... Ben ne yapayım siz söyleyin.''
 

Editör: Orhan Duman