Sanatçı Onur Akın'ın yıllara yayılan kariyerinin en güzel örneklerini seslendirdiği konserde, izleyiciler adeta şarkıların coşkusuna kapıldı. Hem Beylikdüzü sakinleri hem de farklı illerden gelen hayranları, Onur Akın'ın sahnesini izlemek için bir araya geldi. Konserin enerjisi ve Onur Akın'ın etkileyici performansıyla gece, unutulmaz anılara sahne oldu.

WhatsApp Image 2023-09-01 at 15.42.41

SANATIM VE ŞARKILARIMLA YAŞIYORUM

Konserin sona ermesinin ardından, Gazete Yazıyor muhabiriz Senay Güncavar, Onur Akın ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Onur Akın, söyleşide 1989 yılında çıkardığı ilk albümüne değinerek üniversite yıllarında beste yapmaya başladığını ve kurduğu müzik grubuyla müzikle iç içe bir hayat sürdüğünü ifade etti. 35 yıldır süregelen müzik kariyerinde sadece müziğe odaklanarak, sanatı ve şarkılarıyla yaşadığını dile getiren sanatçı,  kariyeri boyunca magazin dünyasına bulaşmadan, kişisel ilkelerini koruyarak, dürüst ve özgün bir şekilde müzik yapmayı sürdürdüğünü, hayranlarının her zaman yanında olduğunu ve bu süreçte yalnız hissetmediğini belirtti.

WhatsApp Image 2023-09-01 at 15.42.42 (2)

“SENİ SEVİYORUM” ŞARKISI İNSANLARIN HAYATLARINA DOKUNDU

Özellikle "Seviyorum Seni" adlı şarkısıyla geniş bir kitleye hitap ettiğini ve bu şarkının insanların hayatlarına dokunduğunu ifade eden Onur Akın, sadece ‘Seviyorum Seni’ şarkısıyla bu ülkenin yarısı nişanlandı, evlendi, ayrılanları bile duydum. Hiç magazine bulaşmadan, her uzatılan kameraya atlamadan, hayatı ilkeleriyle yaşayarak hak ettiğim yerdeyim diye vurguladı.

WhatsApp Image 2023-09-01 at 15.42.42 (1)

HAYRANLARINI KIRMADI

Beylikdüzü'nün renkli atmosferinde gerçekleşen 10. Barış ve Sevgi Buluşmaları Festivali, Onur Akın'ın unutulmaz konseriyle büyük bir coşkuya sahne oldu. Hayranları ile tek tek fotoğraf çektiren sanatçının sadeliği ve özgün müziğiyle dolu dolu geçen bu gece, katılımcıların yüreklerinde unutulmaz iz bıraktı. 

ÖZEL HABER- SENAY GÜNCAVAR

Editör: Ayşe Tunalı