Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Yaşam Vadisi manzarası eşliğinde düzenlenen ve Buket Görgü'nün eğitmenliğinde yapılan yoga egzersizlerine, katılımcılar ve ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Üç yıldır düzenli olarak yapılan yoga etkinliklerinde, yin yoga, kahkaha yogası ve enerji çalışmaları gibi çeşitli yoga pozisyonları ve nefes teknikleri uygulandı. Etkinlik sonrasında vatandaşlara ücretsiz olarak vücut kitle indeksi, vücut ölçümleri ve duruş analizleri yapıldı. Ölçümlerin ardından spor eğitmenleri, daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için vatandaşlara dikkat etmeleri gereken noktaları paylaştı.

HAYATTAN KEYİF ALMAK ÖNEMLİ

Yoga Uzmanı Buket Görgün, ŞOK Gazetesine verdiği demeçte, "İstanbul'da yoga yapılabilecek en güzel yerlerden biri Yaşam Vadisi. Katılım harika ve Beylikdüzü halkı yogayı çok seviyor. Bugün hep birlikte bir araya geldik. Sabah erken saatlerde güne başlamak için harika bir deneyim oldu. Burada yoga yapan arkadaşlar güne harika bir şekilde başlıyorlar. Yoga, bedensel, ruhsal ve zihinsel bütünlük için yapılan bir metot. Önemli olan burada yaptıklarımızın hayata huzur veriyor olmasıdır" dedi.

Kaynak: SELDA İBİŞ ŞANLI