Trendyol Süper Lig'de transfer çalışmalarının devam ettiği Fenerbahçe'de gözler kadroya hangi oyuncuların dahil olacağına çevrildi. Sarı lacivertliler, birçok yıldız oyuncuyla görüşürken, takımdaki geleceği belirsiz olan Michy Batshuayi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ezeli rakip Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan Batshuayi ile ilgili sürpriz bir haber geldi. 

BURUK'TAN TRANSFER HAREKATI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u Fransa'ya götürmek isteyen, aynı zamanda Burak Yılmaz ve Farioli ile birlikte Michy Batshuayi'nin de menajeri olan N'Diaye, ortalığı fena karıştırdı. Belçikalı oyuncu için Galatasaray'dan Cenk Ergün ile iletişime geçildi.

CİMBOM'UN TEKLİFİ BEKLENİYOR

Ünlü menajer, oyuncusuna Al-Shabab, Marsilya, Nott'm Forrest ve Antwerp'ten teklifler olduğunu ileterek Batsman'ın İstanbul'da kurulu bir düzeni olduğunu söyleyerek Galatasaray'ın teklifini dinlemeye hazır olduklarını iletti.

N'Diaye, Fenerbahçe'nin elinde 3.3 milyon Euro bedelli opsiyon olduğunu da doğruladı. Eğer bu parayı garanti ederlerse kendilerine sormadan sözleşmeyi uzatabileceklerini söyledi. Batsman'in de buna hayır demeyeceği haberde ifade edildi.

FENERBAHÇE'DE HER ŞEY DURDU

Fenerbahçe'nin indirim istediği için görüşmelerin durduğu da gelen bilgiler arasında. Belçikalı forvetin sarı-lacivertliler dışında birçok takımla görüştüğü biliniyor. Batshuayi geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 43 maçta 1.865 dakika süre buldu. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 24 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ