Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat’ın göreve gelmesiyle Nevzat Demir Tesisleri, siyah-beyazlı kulübün 3 efsane isme emanet edildi. Dün yapılan antrenmanda Samet Aybaba, Feyyaz Uçar ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay bir araya gelerek takımın son durumunu konuştular. 

Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar, futbolcularla bir toplantı yaptı.


FUTBOLCULARA BEŞİKTAŞ HATIRLATILDI



Ligde son 3 maçta kendine gelen ve 2 galibiyet 1 beraberlikle kötü gidişi durduran siyah-beyazlılarda Samet Aybaba düğmeye bastı.

Beşiktaş’ın efsane ismi dün Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile birlikte oyuncularla antrenman öncesi toplantı yaptı.

Beşiktaş’ın 3 efsane ismi oyunculara yeni dönemi anlattı ve Beşiktaş ruhunu aktardı.  Özellikle takımın toparlanması ve derbi maçı özelinde yapılan konuşmanın ardından Beşiktaşlı oyuncuların oldukça morallendiği görüldü.

RIZA32


DERBİ GOLCÜLERİNE FORMA


Uzun bir sakatlığın ardından sahalara dönen Vincent Aboubakar ile birkaç haftadır düşüşte olan Cenk Tosun, derbiyi bekliyor. Aboubakar’ın ilk 11’de olacağı tahmin ediliyor. Rıza Çalımbay'ın, Cenk Tosun ile alakalı kararını ise ilerleyen günlerde vereceği kaydedildi. 

RIZA33
EKSİKLERDEN DÖNÜŞ BEKLENİYOR.

Beşiktaş’ta sakat oyuncuların sayısının fazlalığı can sıkıyor. Ancak 10 eksikten Tayyip Talha ve Emrecan Uzunhan derbide sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Diğer oyuncular Tayfur, Bailly, Masuaku, Yakup Arda, Ghezzal, Onana, Rashica, Rosier’in bu hafta içi yapılacak antrenmanlarda durumlarına bakılarak hazır olmaları halinde bu oyunculardan yararlanılması planlanıyor.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK