Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden seçim gündeminde her gün yeni bir gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Şenol Güneş, yönetimin istifaya davet çağrılarından takımın olumsuz etkilendiğini açıkladı. Aslında bunun altında bambaşka nedenler bulunuyor. Konyaspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi patlak verdi. Bu maçta da golünü atan oyuncu, hafta içinde adeta rest çekti. İşte detaylar...

Ebrar Karakurt dünyaya 'Erik Dalı' dersi verdi! Ebrar Karakurt dünyaya 'Erik Dalı' dersi verdi!

MENAJERİ ARACILIĞIYLA GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'taki seçim gündeminden oldukça rahatsız oldu. Bir süredir Hasan Arat'ın başkan adaylığı konuşuluyor. Hatta Hasan Arat'ın teknik direktörlük olarak Sergen Yalçın ile söz kestiği de iddialar arasında. Sergen Yalçın'ın da bu nedenle kendisine gelen teklifleri geri çevirdiği ve Beşiktaş'ı beklediği yazılanlar arasında. İşte Vincent Aboubakar, bu dedikodulardan rahatsız oldu. Menajeri aracılığıyla yönetime haber gönderen Vincent Aboubakar, Sergen Yalçın ile çalışmak istemediğini ve bu konudan rahatsız olduğunu iletti. Sergen Yalçın'ın olası bir göreve gelme durumunda takımdan ayrılması için kolaylık sağlanmasını talep etti.

Tüyosu olan kazanır! 3 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 3 Ekim at yarışı tahminleri

ACUN ILICALI HULL CITY'E İSTİYOR

Bilindiği üzere elinde kiralık olmayan golcüsü adeta olmayan Hull City, Vincent Aboubakar'a talip olmuştu. Hatta Acun Ilıcalı, Vincent Aboubakar için devre arasında mutlaka hamle yapmak istiyor. Bu durum Hull City'nin Premier Lig'e yükselem umutlarını kaybetmemesine bağlı. Vincent Aboubakar da menajeri aracılığıyla haber gönderdiği yönetime, ''Beni isteyen takımlar var. Sergen Yalçın haberlerinden rahatsızım. O gelirse ben yokum. Bu durum netleştirin'' sözlerini kullandığı iddia edildi.

Büyük kaptana, büyük onur! Büyük kaptana, büyük onur!

ŞENOL GÜNEŞ'İN ASIL RAHATSIZLIĞI BU DURUM

Şenol Güneş'in de asıl rahatsızlığının seçim gündeminden çok kendisinin yerine Sergen Yalçın isminin gündeme gelmesi olduğu öğrenildi. Vincent Aboubakar'ın da böyle bir şikayet ile gelmesi sonrasında Şenol Güneş, oyuncuların gerçek performanslarından uzak kaldığını düşünüyor. Bu nedenle Konyaspor maçından sonra istifa seslerinin kendilerini yıprattığını açıkladı. Hatta Afrika Kupası'nın şimdiden konuşulmasına da tepki gösterdi. 

İsmail Kartal'dan Rıdvan Dilmen'e kıskançlık yanıtı! İsmail Kartal'dan Rıdvan Dilmen'e kıskançlık yanıtı!

BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇTİ

Vincent Aboubakar, Beşiktaş tarihinin en çok gol atan 2. yabancı oyuncusu oldu. Konyaspor maçında attığı golle gol sayısını 43 yapan Vincent Aboubakar, 42 gollü Filip Holosko'yu geride bıraktı. 57 gollü Bobo'nun ardından Beşiktaş'ın tarihinde en çok gol atan 2. yabancı oyuncusu oldu.

Editör: Orhan Duman